Van oprichting tot nu

Areha Groep

C. Rademakers elektrotechnisch installatiebedrijf is als reparatie en installatie bedrijf op 15 mei 1958 opgericht door Kees Rademakers.

Het bedrijf richtte zich oorspronkelijk op verkoop en reparatie van radio en tv en witgoed.
Ook werden er veel tv-masten geïnstalleerd, daarnaast hielden wij ons ook bezig met het aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties in luxe woningen en bedrijfspanden.

In de loop der jaren is het bedrijf zich ook gaan specialiseren in de serie en utiliteit voor grote aannemersbedrijven. in 1989 kreeg ons bedrijf de opdracht om in Hapert in een nieuwe C 1000 de elektrotechnische installatie en verlichting te verzorgen, sinds dien werkt ons bedrijf veel voor Schuitema Vastgoed B.V. in de regio's Brabant, Limburg en Gelderland.

In de loop der jaren blijft de woningbouw een van de belangrijkste onderdelen van ons bedrijf. De installaties in deze particuliere sector zijn in de loop der jaren flink uitgebreid, van eenvoudige elektrotechnische installaties tot uitgebreide elektrotechnische installaties met verlichting, spots, datanetwerken, inbraak beveiligingsinstallaties, centrale stofzuiginstallaties en natuurlijk domotica.

In 1990 besluit Kees het wat rustiger aan te gaan doen, en betrekt zijn zoon Adrie in de zaak en gaan ze  onder de naam Rademakers Elektro verder,
kort daarna werd Kees getroffen door de ziekte ALS, waaraan hij op 22 september 1992 overleed, daarna is Adrie verder gegaan met het bedrijf en heeft het uitgebouwd tot Areha Groep, elke afdeling zijn eigen specialisme, Areha Installaties, Areha Security, Areha Domotica en Areha Green Energy.

Sind 2020 is zoon Nick in het bedrijf toegetreden en gaat in de toekomst het bedrijf voortzetten.

Ons bedrijf
Areha Groep. is niet zomaar een elektrotechnisch installatiebedrijf. Door de goedgevulde orderportefeuille kunnen naast het vaste personeelsbestand van 5 eigen monteurs, altijd nog eens extra monteurs worden ingezet. Het is er dan ook behoorlijk druk.
Adrie en Nick Rademakers zijn het gezicht van het installatiebedrijf. Kennis van de snel voortschrijdende technische ontwikkelingen en het inspelen op de behoefte van de zeer uiteenlopende opdrachtgevers is een van de kenmerken van dit gezonde en gestaag groeiende bedrijf.
Maar vooral door de persoonlijke begeleiding en contacten met de opdrachtgevers, kennen Adrie en Nick hun klanten als geen ander.
Samen met zijn kantoorteam, calculatie en werkvoorbereiding, voeren zij een trefzekere regie en leveren zodoende een hoog probleemoplossend vermogen.